25. juni 2011

GANG I DEN GODE ENERGI

.......tog for nogle år siden en uddannelse som "Holistisk boligindretter" som på nogle områder kan beskrives som en skandinavisk udgave af den kinesiske feng shui. Her arbejder man også med farver, energier, lys, funktion, kontraster, løsninger tilpasset det enkelte menneskes behov, materialers indvirkning på helheder osv.
Min søde kæreste har søgt et job, som han rigtig gerne vil ha´så jeg fandt lærebøgerne frem og vi gik i gang med at få styrket de områder i vort hjem, som har med karriere og rejsen gennem livet at gøre. Til venstre for indgangsdøren blev hængt et  overvejende blåt billede op af en færge der sejler mellem Bøjden og Fynshav og der blev sat blå blomster i vaser. Den måde som chi (energi) bevæger sig igennem verden på, er som strømmende vand. Vand og vandets blå farve styrker derfor denne energi og dermed evnen til at at "følge med strømmen"
De lidt forsømte tomatplanter, fik en meget stor potte at vokse i - de var lige ved at dø - og trætte halvvisne blomster, skidt og skrammel trækker i det hele taget energien til den negative side. 
.......................sofahjørnet fik en overhaling - der blev flyttet lidt rundt. Bl.a. kunne døren ikke åbnes helt op på grund af en lille sofa der stod i vejen for den. Denne blev skiftet ud med gyngestolen - og døren kan nu åbnes på vid gab. Der er blevet  mere luft omkring møblerne, og dermed mindre stagnation af energi.


Min kæreste er blevet kaldt til samtale............

2 kommentarer:

  1. Det lyder meget spændende !
    Jeg håber han får jobbet :-)

    SvarSlet
  2. ...tak for det.....alle sejl er sat til...så vi håber og ønsker....

    SvarSlet