12. januar 2012

SÅ GODT SOM GIFT

 ..........testamentet...........som har været undervejs i lang tid.........har vi endelig fået os snøvlet sammen til at få formuleret færdigt...........................og er nu blevet underskrevet og lagt i forvaring på domhuset...............ikke elektronisk........men i en helt almindelig fin papirudgave............så har vi sikret hinanden.........vores "hverisærs" børn........så...........
.................det blev fejret med de skønneste flødeboller fra Frelses......

.......og.....alt imens vi skrev under på testamentet.......altså sådan ca.......... sprang de to små tørre knopper ud, som jeg havde klippet ind fra New Dawn rosen forleden dag........ og hilste på os, da vi kom hjem med flødeboller und alles.............fantastisk.......der skal da vist mere end  vand og varme til......5 kommentarer:

 1. Åh de flødeboller kan jeg kende på lang afstand....sådan en six pack fra Frelleren... den har vi tit med hjem *smil*
  Tillykke med dit næsten gift (endnu en mand der ikke rigtig tør?)

  SvarSlet
  Svar
  1. ....sødt og godt.......og det var så det søde punktum for en tid.....det er blevet til ALT for mange søde sager her omkring julen, men nu er de sidste brunkager spist og jeg vil glæde mig over duften og smagen af flødeboller i fantasien.......det bliver man vel ikke tyk af?......:-)

   Slet
 2. Sikke en hyggelig og inspirerende blog du har her! Jeg faldt først over dine billeder af mad - mums, lækkerier, for et madøre som mig :-) Jeg har faktisk lige dannet en madgruppe på Facebook - kom ind og vær med, hvis du har lyst!

  Tak for kigget :-)

  Sheila

  SvarSlet
  Svar
  1. -Ja, så glemte jeg da lige at skrive, at gruppen hedder
   Hva' Ska' Vi Spise? Den er åben for alle :-)

   Slet
  2. ......tak......vil da lige gå ind og kikke på "Hva´Ska´Vi Spise?"

   Slet