1. januar 2013

GODT NYTÅR

Kære alle skønne mennesker i blogland


Nu er vi alle kommet ind i det nye år - 2013 står fin og frisk og venter på os.
Solen skinner - det begynder godt!

I går nød vi dejlig mad og gode vine, dronningen på skærmen, mine forældres selskab, og en midnats- gudstjeneste i tv, hvor mennesker fra andre trosamfund, var blevet inviteret med - TAK FOR DET!
Der er et godt signal at sende om større rummelighed og dermed bedre plads til alle.


Dronningen sagde bl.a.:"Det nye år vil altid være ukendt land. Derfor drejer det sig ikke alene om, hvad der vil ske, men i høj grad om, hvordan vi tager det".

Det er naturligvis kendt stof, men alligevel -  ganske godt at blive mindet om. Uanset hvor meget vi forsøger at regne ud og arrangere, kan vi ikke helt styre begivenhederne, men vi kan tage fat om de udfordringer livet byder os!

Og lidt senere sagde hun:
"Der er en tendens i tiden til at tegne et billede af det perfekte liv med ægtefælle, børn, et inspirerende arbejde, spændende fritidsinteresser, et ungdommeligt udseende uanset alder. Hvem kan leve op til det alt sammen? Hvorfor skal vi dog det?"

Det er skønt at ha drømme og at skabe og ind i mellem at præstere noget der minder om perfekt - det tror jeg er fint, blot vi ved, hvad vi har med at gøre. Forløsende er det også at give slip på drømmen om det perfekte og blot være med det der er. Opleve det perfekte i det uperfekte!

Glæder mig til et nyt år med jer her i blog landet.

4 kommentarer:

 1. Godt nyt år !
  Og tak for et dejligt inspirerende indlæg:)

  SvarSlet
 2. Og skønne billeder ! Bliver helt mild og glad at se på dem :)

  SvarSlet
 3. En mild og glad kvinde - det er da en god tilstand at være i her på årets første dag :-)

  SvarSlet
 4. Ja vi glæd...er os også til skønne stunder i 2013, her 14. januar har jeg nydt dine billeder og tekster. Vores nytårsaften var bare Arne og mig. Dronningen, Sommer i Tyrol og den fantastiske nytårsgudstjeneste :) SES

  SvarSlet