kaffe med varm mælk, lemon-curd, nybagte boller og påske
Det årlige 2. sorterings udsalg i Højbyhus med Anne Black keramik bragte en ny knop/knag med lemon-curd farvet mønster med hjem og andre gode sager.
Et æg piskes med lidt sukker og saft og fint revet skal fra 1½ økologisk citron.
Varmes op under piskning til man ser den første boble.
Herefter tilsættes lidt smør.
Vupti - den skøneste friske pålæg til søndags morgens bollerne er klar
Det kendte jeg slet ikke - tak for opskriften :-)
SvarSletSkønt, når noget der er så enkelt at lave, kan smage så godt!
SletMeget indbydende- dufter af forår og påske, lækkert lækkert :)
SvarSletJa - forår, forår kom nu snart - vi har ventet længe........må vist hellere ha fundet lidt påskepynt frem!
SletÅh, så skønt, med de (små) særlige ting man bliver så glad for. Curd, har smagt den friske smag fra et købt glas, men hjemmelavet er vel endnu bedre.
SvarSletGod inspiration til påskemorgenbordet
- og apropos, ønsker dig en god påske!
Vinke Mette
Hej Mette. Mon du har prøvet at lave curd. Vores ene glas er spist til sidste skrab. Også du, må ha en dejlig påske.
SvarSletPåskesmil Hanne Maria
Aiii det lyder lækkert. Det skal jeg da prøve en dag. Tak for opskriften :-)
SvarSlet