24. marts 2013

LEMON-CURD

kaffe med varm mælk, lemon-curd, nybagte boller og påske
 Det årlige 2. sorterings udsalg i Højbyhus med Anne Black keramik bragte en ny knop/knag med  lemon-curd farvet mønster med hjem og andre gode sager.

Den "sweet" ske i curden, er fra sidste års udsalg.

Et æg piskes med lidt sukker og saft og fint revet skal fra 1½ økologisk citron.
Varmes op under piskning til man ser den første boble.
Herefter tilsættes lidt smør.
Vupti - den skøneste friske pålæg til søndags morgens bollerne er klar

7 kommentarer:

  1. Det kendte jeg slet ikke - tak for opskriften :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Skønt, når noget der er så enkelt at lave, kan smage så godt!

      Slet
  2. Meget indbydende- dufter af forår og påske, lækkert lækkert :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja - forår, forår kom nu snart - vi har ventet længe........må vist hellere ha fundet lidt påskepynt frem!

      Slet
  3. Åh, så skønt, med de (små) særlige ting man bliver så glad for. Curd, har smagt den friske smag fra et købt glas, men hjemmelavet er vel endnu bedre.
    God inspiration til påskemorgenbordet
    - og apropos, ønsker dig en god påske!
    Vinke Mette

    SvarSlet
  4. Hej Mette. Mon du har prøvet at lave curd. Vores ene glas er spist til sidste skrab. Også du, må ha en dejlig påske.
    Påskesmil Hanne Maria

    SvarSlet
  5. Aiii det lyder lækkert. Det skal jeg da prøve en dag. Tak for opskriften :-)

    SvarSlet