En sød vegetar veninde kommer på besøg til aftensmad så -
derfor skal der laves postej af champignons og nødder.
Vi får flere og flere dage med vegetarmad her i huset.
Jeg får det mere og mere sådan, at skal vi spise kød, skal det være kød af dyr, der har levet godt,
og det er lidt vanskeligere at få fat i, og så er det noget dyrere.
"Dyr er dyrt"
Jeg brugte kogt quinoa i postejen, som er ret proteinrig. Hvis ikke lige man har det i køkkenskabet, kan kogte ris også fungere fint.
Opskrift: 4 personer
100 g quinoa
500 g champignon
150 g løg
25 g smør
50 g hasselnødder
2 stk æg
½ dl fløde 38%
1 tsk tørret timian
salt/peber
Kog quinoa med salt.
Rens og hak champignonerne groft.
Hak løgene.
Svits løg og champignon i smør og olie.
Tilsæt hakkede nøddekerner og timian.
Lad det hele dampe i 5 min under låg.
Tilsæt quinoa, æg og fløde.
Smag til med salt og peber.
Kom blandingen i en smurt form og bag ved 180 grader i ca 30 min.
500 g champignon
150 g løg
25 g smør
50 g hasselnødder
2 stk æg
½ dl fløde 38%
1 tsk tørret timian
salt/peber
Kog quinoa med salt.
Rens og hak champignonerne groft.
Hak løgene.
Svits løg og champignon i smør og olie.
Tilsæt hakkede nøddekerner og timian.
Lad det hele dampe i 5 min under låg.
Tilsæt quinoa, æg og fløde.
Smag til med salt og peber.
Kom blandingen i en smurt form og bag ved 180 grader i ca 30 min.
|
Jeg holder meget af quinoa !
SvarSletSmuk postej- den skal sikkert vække lykke :)
Den blev rigtig vellykket!
SvarSletDet lyder da som om det skal prøves! Tak for opskriften og inspirationen :-)
SvarSletDen er ret god, og ufattelig nem at lave :-)
SvarSlet