Hjemme hos os, har vi voldsomt ofte lyst til en lille lækkerting.
Disse müslibarer (hentet inspiration fra Urtekram) kan tilfredsstille den lille sult, giver et energiløft og indeholder både noget der knaser, noget sødt, noget salt og er bløde og cremede som kage.
De er forholdsvis energitætte, da de indeholder både en masse tørret frugt, ahornsirup, peanutbutter og tahin.
24 stk
140 g dadler
40 g abrikoser
30 g ahornsirup
40 g peanut butter med chili
60 g tahin sesamsmør
10 g lakridspulver
40 g hel boghvede
40 g rosiner
130 g Økologisk Müsli Hindbær fra Levevis
1 dl vand
Dadler, abrikoser, vand, sirup, lakridspulver, peanut butter og tahin blendes til en ensartet masse i foodprosesser.
De øvrige ingredienser æltes i.
Massen rulles ud på bagepapir til en rektangel.
Stilles på køl en time og skæres derefter i passende stykker.
Opbevares på køl.
40 g abrikoser
30 g ahornsirup
40 g peanut butter med chili
60 g tahin sesamsmør
10 g lakridspulver
40 g hel boghvede
40 g rosiner
130 g Økologisk Müsli Hindbær fra Levevis
1 dl vand
Dadler, abrikoser, vand, sirup, lakridspulver, peanut butter og tahin blendes til en ensartet masse i foodprosesser.
De øvrige ingredienser æltes i.
Massen rulles ud på bagepapir til en rektangel.
Stilles på køl en time og skæres derefter i passende stykker.
Opbevares på køl.
Pr. 100 g | Pr. stk (26 g) | I alt | |
Energi | 313 kcal | 82 kcal | 1974 kcal |
Protein | 8,6 g | 2,3 g | 54 g |
Kulhydrat | 45 g | 12 g | 286 g |
Fedt | 9,9 g | 2,6 g | 62 g |
Lyder godt - og så kan jeg godt lide din lille grafik neden under :-)
SvarSletMeget rart, at kunne se fordelingen af energikilderne.
SvarSlet