6. november 2013

ONSDAG ER MIN FRIDAG.....

......og det har onsdagen været i snart et år nu.
 Godt nok blev jeg syg sidste forår, og er først nu, ved at vende tilbage til mit arbejde. 
Måske netop derfor mærker jeg jo i fuld udstrækning, at onsdag er min fridag. 
Om onsdagen, vil jeg lade op, rydde op på skrivebordet,  nyde lidt rundt i huset, spise dejlig frokost, strikke, læse et par kapitler i Hildegard skrevet af Anne Lise Marstrand-Jørgensen, jeg vil gå en tur, tænke lette tanker, planlægge nye krea projekter, jeg vil synge og finde klaver noderne frem. Jeg vil skrive tanker ned i min kalender og lige nu nyde, at solen skinner ind af vinduet lige her hvor jeg sidder. 

billede fra en fridag

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig dejlig måde at bruge en fridag på:) Godt du ikke fylder den med rengøring og indkøb. Den ugentlige fridag er vel til, for at du kan lade op .

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så vigtigt at gøre gode ting for sig selv. Min fridag i går var fantastisk, og jeg var ladet op til endnu en dag på arbejde.

   Slet
 2. Sikke en dejlig fridag du holder dig:) Jeg har også fri om onsdagen, og det føles som om der er to weekender på en uge, så tirsdag aften tager jeg glad et glas hvidvin, og siger, "nu er det weekend". Hildegard er meget inspirerende, og sikke en modig kvinde for den tid, hende kunne man godt lære et og andet af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu vil jeg sende dig en fridagstanke om onsdag fremover - to weekender på en uge er nemlig genialt!
   God ide med et glas vin tirsdag aften! Ja tænk at have det kæmpe mod Hildegard havde - en stor stærk kvinde i en lille krop!

   Slet