2. april 2014

BOLLER FRA "DET GODE BRØD"

Sidste år i marts fik jeg en blodprop i hjernen - i dag - godt et år senere,
 afsluttede jeg min faste gang i hjerneskadecenteret i Odense.
Jeg er blevet testet og retestet, samtalet med og blevet anbefalet/har fundet nye strategier.
Strategier og leve"regler", som jeg vil leve mit liv efter, så godt som jeg formår.
Alt er godt og jeg er meget taknemmelig.
Taknemmelig for at jeg er kommet igennem stort set uden mén. 
Taknemmelig for at der hele vejen igennem, har været fantastiske mennesker, der har hjulpet med tålmodighed, indsigt og ekspertise.
Taknemmelig for at have et liv, som skal leves.
På vej gennem Odense besøgte jeg stofbutikker (har faktisk slet ikke tid til at sidde her ved skærmen), en skøn lille café og "Det gode brød" i Nørregade.
I dette lille bageri bager de brød i almindelig køkkenovne, som står stablet ovenpå hinanden i flere rækker.
Alle brød er bagt af økologiske eller biodynamiske meltyper.
Sønnen har overtaget bageriet, så nu er det anden generation der er i gang.
Hver dag er der udsolgt ved lukketid. 

En rugbolle, en glutenfri bolle og en risbolle.

Og så skal jeg igang med at sy af alle de indkøbte stoffer.
Viser frem, når jeg er ved at være i mål med nogle af mine projekter!
Go eftermiddag derude i forårs landet!

4 kommentarer:

  1. Hvor er det fantastisk at du er kommet så godt igennem det ! Tillykke, ja hvad skal jeg ellers sige - :)
    Lækkert brød - åh at have en god bager, det savner jeg. Og sikke fint, enkelt og nyt her er blevet.

    SvarSlet
  2. Dejligt Hanne Maria, og jeg glæder mig så meget til at se stofferne vende :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Blev færdig med den første "sag" og er faktisk ret godt tilfreds.
      Glæder mig til at vise frem!

      Slet