15. april 2014

PROJEKT KØKKENHAVE

Endnu er jorden lidt bar og sort, men se nu lige, hvordan jordbær planterne har bredt sig ind under syrenbusken, jeg plantede sidste forår - og alle de selvsående morgenfruer.
 Jeg har jo virkelig forsøgt at holde af mine skvalderkål - der er lavet pesto og enhver ting.
  I år, har jeg dog fået en kæmpe trang til at "indvinde land" - at lave en køkkenhave.
Så jeg har gravet mængder af skvalderkål op, og hvor er det sjovt, at fistre rødder ud og få det fineste muld frem - klar til såning og kartoffellægning.

 Min yngste fik trang til et kartoffelbed, så det lavede han - 
der er stadig mængder af skvalderkål rundt om bedet.Vi må rydde lidt af gangen.


 Nyplantet stikkelsbærbusk - og rabarber der har fået en ny plads - lige nu uden skvalderkål

Et nyt skvalderkålsfrit urtebed - lige til at så i, og begyndelsen til en kompostbunke.

Flaget er hejst her den 16. april på den smukkeste solrige og vindstille forårs morgen.
 og selv om det er dronningens fødselsdag i dag,
 er den nu mest hejst for min andenyngste, der bliver 19 år i dag.
Nyd dagen - han bliver snart 20!

2 kommentarer:

  1. Tillykke med ham !!!
    Hvor bor du bare fint ! Jeg gad sørme godt besøge dig, snakke om mad og have og voksne børn :)
    Du gribe udfordringen , skalderkål, an på den skønneste vis :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak - vi har haft sådan en skøn dag med vores store "stjernefamilie". Steder og huse skal indtages før de bliver til hjem. Vi har boet i vores hus i godt 4 år, og for hvert år indtages endnu en bid. I år er det så skvalderkålshjørnets tur. Du skal da være så hjertelig velkommen til hygge i hus og have med mad og strik, kaffe og snak!
      God påske!

      Slet