4. marts 2011

hold så op.......

weekend, weekend, weekend.......og hold så op........tid........ med at gå så hurtigt.......det er jo weekend hele tiden....eller mandag......Jeg har tusinde af ideer, og jeg kan slet slet ikke nå at føre dem ud i livet eller føre (læs få) dem fra hånden. Jeg har fået en ny lækker, lækker pc af min kæreste i fødselsdagsgave, og han har "indrettet" den sååå fint til mig, så nu skal jeg blot lege med den og se at blive ven med den.....og....så har jeg fået en ny meget smart  lyserød X 8 Sony Erikson  med touch skærm og hele svineriet ......indrømmet den ringer uden at jeg kender tonen...eller den ringer og jeg har ikke lige fået lydløs funktionen slået fra - hvordan er det nu lige jeg gør det?......det tager laaang tid at skrive selv en kort sms - det ser faktisk ud som om jeg aldrig før har skrevet en sådan.......og så er der jo englene jeg gerne vil sy, ugler, jeg gerne vil klippe, opskrifter jeg gerne vil afprøve......I morgen skal kæresten og jeg heldigvis til kobberbryllup og være sammen en hel dag med hinanden og dejlige venner.... i solskin...... og drengene til farmor og farfar og hvis vi kan nå det til Aros i Århus på søndag.

Kvinder i min alder skal sove, når de vrøvler og er trætte.........i morgen står jeg tidligt op og bager boller til drengenes Steiner skoles fastelavnfest og "ting og sager,boller op og boller ned marked".

1 kommentar:

  1. Ja, du havde ikke engang tid til at ringe til din søster.............snøft. Her har vi huset fuldt af unge mennesker, 7 ekstra. Det bliver vist bare sådan en weekend hvor jeg servicere. Nu er vi kommet til morgenmaden...........Rigtig god weekend

    SvarSlet