22. september 2011

GLUTENFRI MORGENMADSPANDEKAGER

....disse små pandekager smager skønt......og så er de endda fulde af fibre, vitaminer og andet godt.......

Til ca 12 små pandekager skal du bruge:
2 dl rismælk
1½ moden moset banan
½ dl majsmel
1 dl boghvedeflager
1 spsk loppefrøskaller
2 æg
1 nip salt
2 dl kogt quinoa
kokosolie til stegning
Alle ingredienserne piskes sammen og steges  i ca 1 tsk kokosolie på panden, hvor der kan være 4 små lidt tykke pandekager af gangen.
Pandekagerne toppes med revet æble, der blandes med citronsaft, stødt kanel, lidt hakkede mandler/nødder og lidt revet citronskal.
lige nu er det nødde tid........alle hegn heromkring bugner med plukkeklare nødder......

3 kommentarer:

  1. Uh, de ser gode ud, kunne være godt som en aafveksling til grøden.

    SvarSlet
  2. De ser lækre ud !
    Du ringer bare, hvis jeg skal prøve smage- ha ha :-)

    SvarSlet
  3. Keramikeren - Ja dem må du prøve at bage en gang her i weekenden....

    Losarinas mor - Det kunne da være skønt med et pandekagebesøg :-)

    SvarSlet