5. september 2013

TRE LÆKRE TING TIL BRØDET

Hindbærmarmelade, sveskemarmelade og persille pesto
Sveskemarmeladen er blot svesker lagt i blød natten over og kogt ca 15 min. 
Hvis man har lyst kan der tilsættes rosiner og hakkede smuttede mandler.
Hindbærmarmeladen er 300 g frosne hindbær der koges 3 min i ½ dl vand og 10 dadler.
 Blendes og opbevares i køleskab.
vore dejlige søndags gæster havde et kæmpe bundt persille med af egen avl. En del af denne grønne buket blev blendet med olivenolie, valnødder, salt og hvidløg.
Fantastisk smørelse på brød eller klat i blomkålssuppen 




 Jeg er vild med alle tre slags smøre pålæg, så sidste bid, måtte have en klat af hver :)

4 kommentarer:

  1. Ser godt nok også ret så lækkert ud !
    Jeg glæder mig til næste sommer (!) for da vil jeg havde persille i min have. Her hvor jeg bor nu, der hvor jeg handler, kan jeg ikke få bredbladet persille !!! Et savn :)

    SvarSlet
  2. Er det ikke skønt at have drømme for næste års haveliv.
    Sikke en have du får!

    SvarSlet
  3. Lækre sager du laver :-) I går prøvede jeg dine pandekager, bare den almndelige version med mælk - de blev meget lækre og mine børn elskede dem..

    SvarSlet
  4. Tak :). Godt at opskriften fungerer og pandekagerne "faldt i god jord"!

    SvarSlet