10. september 2013

ULTIMATIVE KOMMEN KNÆKBRØD

Nye forsyninger af frø og kerner kombineret med
regnvejr giver lyst til at bage - og eksperimentere med knækbrød.
Denne dags knækbrød blev med kommen og masser af kerner.
Fantastisk smag. 
Smagen af kommen kan komme til mig fra tid til anden.
Ud over at kommen smager dejligt, har det en positiv effekt på luft i maven,
 som bl.a. kan opstå, når man spiser kål i rå mængder.







Min nye digital vægt, giver mig en uimodståelig lyst til at få opskrifter skrevet ned.
Så dagens knækbrøds opskrift, skal du ikke snydes for:

1 dl græskarkerner
1 dl solsikkekerner
1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
50 g fuldkorns majsmel
50 g sojamel
50 g havregryn
25 g kommen
1 tsk salt
½ liter vand

Alle ingredienser røres sammen.
Står og trækker ca 1 time
Smøres ud på to bageplader beklædt med bagepapir.
Bages ved 150 grader i 1 1/4 time.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar