19. august 2013

YNGSTEMAND FLYTTEDE HJEMMEFRA

Så kom dagen, hvor yngstemand flyttede hjemmefra. Mange overvejelser og vejen for og imod er gået forud. Konklusionen blev, at et skoleskift og en mulighed for at bo sammen med farmand ville være til alles bedste.
I dag er første skoledag på Steinerskolen i Århus - nye venner, nye lærere, ny adresse og en anden forælder at bokse med. Det kan kun blive godt.


 "Lej et lig" er navnet på et firma i bl.a. Århus, som lejer gamle biler ud til flytninger og den slags. Sådan en bil lejede farmand. Sønnikes ting blev hentet kl. 11. Knap 10 timer senere, da lastbilen havde været omkring Sydfyn og hente farmands indbo, brændte bilen sammen på motorvejen omkring Horsens. Der stod den så i regn og rusk, indtil næste dag, hvor et vognmands firma, transpotterede læsset til Århus.
Lej aldrig et lig. Firmaet "Lej et lig" viste sig ikke at skulle stå til ansvar for nogle af de meromkostninger der var forbundet med den flytning. Konceptet lyder ellers både ungt og smart. Og tanken om at bruge tingene til de er absolut slidt op, er da også så vældig. . . . . .

3 kommentarer:

 1. Hmm... ikke den bedste flytning !
  Held og lykke med det hel- alt det nye- mærkeligt bliver det helt sikkert i starten g fyldt med savn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis har jeg haft nogle måneder til at vænne mig til tanken - og nu føles det rigtigt og godt. Det er vist ligesom at sende sit barn på efterskole. Lidt tomt, og samtidig giver det jo lidt luft!

   Slet